Teamrituelen

Veel mensen werken in teamverband. Een team is organisch en voortdurend in beweging. Je komt bij elkaar, werkt samen, je beïnvloedt elkaar en gaat vervolgens weer je eigen weg.

Bij ingrijpende gebeurtenissen zoals een fusie, langdurige ziekte of een afscheid, kunnen er onduidelijkheden en spanningen binnen een team ontstaan. Je staat voor de uitdaging om dat team weer goed te laten functioneren. Soms is dat best een klus. Een op maat gemaakt ritueel, waaraan ieder teamlid zijn of haar eigen ingrediënten toevoegt, helpt daarbij.

Door met aandacht, humor en creativiteit stil te staan bij de kracht van het team, kan ik als ritueelbegeleider helpen de angst voor verandering weg te nemen en verbinding te maken met een nieuw perspectief.

Wil je meer weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op om vrijblijvend kennis te maken.

Neem contact op >>

Teamdag Humanitas Utrecht
Bekijk hieronder een fotoserie van de teamdag van Humanitas. Samen met mijn collega Margoot van Woensel heb ik een dagprogramma aangeboden over hoe rituele werkvormen in te zetten zijn als steun bij rouw. De foto’s zijn gemaakt door Remke Spijkers.

Deze diashow vereist JavaScript.