Teamrituelen

Veel mensen werken in teamverband. Een team is organisch en voortdurend in beweging. Je komt bij elkaar, werkt samen, je beïnvloedt elkaar en gaat vervolgens weer je eigen weg. Er komen soms nieuwe mensen bij en er nemen collega’s afscheid. 

Bij ingrijpende gebeurtenissen zoals een fusie, langdurige ziekte of een afscheid, kunnen er onduidelijkheden en spanningen binnen een team ontstaan. Je staat voor de uitdaging om jouw team weer goed te laten functioneren. Soms is dat best een klus. Een op maat gemaakt ritueel, waaraan ieder teamlid zijn of haar eigen ingrediënten toevoegt, helpt daarbij.

Door met aandacht, humor en creativiteit stil te staan bij de kracht van het team, kan ik als ritueelbegeleider helpen de angst voor verandering weg te nemen en verbinding te maken met een nieuw perspectief.

Wil je meer weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op om vrijblijvend eens kennis te maken.

Neem contact op >>

Teamdag Humanitas Utrecht
Bekijk hieronder een fotoserie van een teamdag voor vrijwilligers die steun bij rouw verlenen. Samen met mijn collega Margoot van Woensel heb ik een dagprogramma aangeboden over het inzetten van rituele werkvormen. De foto’s zijn gemaakt door Remke Spijkers.

Deze diashow vereist JavaScript.

Logo_RGB_trsp_zonder_tekst

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑