Contact

Ik woon in Utrecht, in het midden van het land. Met de fiets, auto of trein kan ik overal komen. Wil je vrijblijvend kennismaken of weten wat de kosten zijn? Mail of bel me gerust. Naar aanleiding van een eerste (telefoon)gesprek, kan ik een offerte voor je maken.

Carlien van Geffen
06 1122 4547
carlien@dekunstvanhetvieren.nl

KvK nr. 70607168
BTW nr. NL002006677B22
Ik ben aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders

Mijn werkwijze

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek (dat kan live, telefonisch of digitaal) probeer ik een goed beeld te krijgen van jouw of jullie wensen. Aan de hand daarvan maak ik een offerte waarin ik de opdracht kort omschrijf. Als we het eens zijn, ga ik aan de slag!

Voorbereiding
Ik start met een uitgebreid gesprek waarin ik heel veel vragen stel. Waar moet de viering, het ritueel over gaan? Wat is het thema? Hoe betrekken we iedereen er goed bij? Er is veel mogelijk, meer dan je soms denkt. Vervolgens help ik je bij het vinden van een geschikte locatie en het verzamelen van woorden, muziek, beeld en symbolen.

Tijdens de voorbereiding en uitvoering, regel ik de communicatie met alle betrokkenen rondom het ritueel. Ik maak een draaiboek en zorg dat iedereen weet wat er gaat gebeuren. Ik zorg voor rust en overzicht. Want de periode rondom een bijzonder levensmoment is vaak al hectisch en emotioneel genoeg. Je moet over zoveel dingen nadenken, van alles regelen en grote beslissingen nemen. Dan is het fijn om een deel van de organisatie uit handen te kunnen geven.

Uitvoering & nazorg
Op de dag zelf leid ik de ceremonie in goede banen en zorg ervoor dat alle persoonlijke bijdragen op een mooie manier aan elkaar verbonden worden. Natuurlijk kom ik op een later moment nog een keer langs om samen terug te kijken op de dag. Mocht het nodig zijn dan kan ik je doorverwijzen naar instanties die je verder helpen in de nieuwe situatie.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑