Agenda

Wereldlichtjesdag zondag 13 december 2020
Elke tweede zondag van december worden er wereldwijd lichtjes aangestoken voor kinderen die we missen. Samen met collega ritueelbegeleider Indra van den Berg en rouwbegeleider Lize Nijenhuis organiseer ik dit jaar voor de vierde keer een Wereldlichtjesdagviering in Lunetten rondom Fort Lunet IV. Een prachtige plek om samen te gedenken.

Gewijzigd programma in verband met corona
Wegens de landelijke maatregelen die momenteel gelden om het coronavirus in te dammen, zullen we ons programma aanpassen zodat iedereen op een veilige manier kan deelnemen. Hoe we dat precies doen, is hier binnenkort te lezen. 

Deelname aan de viering is gratis, door een gulle bijdrage uit het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht. Als je interesse hebt om erbij te zijn of op de hoogte gehouden wilt worden, stuur ons dan een mailtje via wldlunetten@gmail.com.

Fort Lunet IV ligt aan de Oude Liesbosweg 68 in Utrecht en is goed bereikbaar met fiets, auto, lopend of openbaar vervoer. Voor meer info over de route, kijk online op: https://fortlunet4.nl/

Op ruim 80 plaatsen in Nederland wordt aandacht aan Wereldlichtjesdag gegeven. Dit jaar zal dat vooral digitaal gebeuren. Een overzicht van deze (digitale) vieringen kun je vinden op www.wereldlichtjesdag.nl of op de site van Ouders Overleden Kind.

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑