Ontrafelen en verbinden

Op zaterdag 18 mei geef ik workshops voor Humanitas Utrecht op de ontmoetingsdag voor nabestaanden van zelfdoding. Tijdens mijn bijeenkomst gaan we aan de slag met rituele werkvormen en hoe ze handen en voeten kunnen geven aan het gemis, de onmacht en verwarring. Er zijn die dag nog drie andere activiteiten om aan mee te doen; schrijven over wat er op je hart ligt, een interne wandeling maken en een lezing over hoe verschillend mensen rouwen. Misschien ken je iemand die iets zou kunnen hebben aan deze dag of misschien heb je zelf wel interesse. Zegt het vooral voort!

Ga naar de website van Humanitas Utrecht voor meer informatie en om je op te geven >>

bloembollen met wol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑