creatief gedenken

Vijf vestigingen van Utrechtse Bibliotheken bieden regelmatig activiteiten aan voor ouderen in de wijk. In de week van Allerzielen zijn deze activiteiten gericht op het gedenken van dierbaren. Op vrijdagochtend 1 november bied ik in Bibliotheek De Meern een workshop aan waarin ouderen op een creatieve manier stil kunnen staan bij degenen die ze missen. Ken je iemand die daar wel aan mee zou willen doen en in de doelgroep past (er is geen strakke leeftijdsgrens, je mag dat zelf inschatten) zegt het dan voort!

Over de workshop
Op een klein schilderdoek van canvas maak je een collage met jouw dierbare in gedachten. Er zijn allerlei soorten materialen om deze band in beeld te brengen. Het schilderdoek geeft je de ruimte om herinneringen op jouw manier te schikken en te herschikken. Totdat er een monumentje ontstaat.

Praktische informatie
locatie Bibliotheek De Meern, Oranjelaan 14
datum vrijdag 1 november 2019
tijd 9.30 – 12.00 uur
aanmelden stuur een email naar ouderenindewijk@bibliotheekutrecht.nl of bel 030 2861894 (ma t/m do tussen 10.00 en 12.00u)
kosten deelname is gratis

Het project ‘Ouderen in de wijk’ wordt uitgevoerd met subsidie uit het Europees Fonds voor Meest Behoeftigen (EFMB). Op dit moment worden er in vijf vestigingen van de Utrechtse Bibliotheek activiteiten aangeboden: Hoograven, Kanaleneiland, Overvecht, Zuilen en De Meern

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑