Troostrituelen

Op zaterdag 31 oktober ben ik samen met collega Karin Menken in Driebergen (Antropia) op het congresfestival ‘Nieuw Bakje Troost, van oude tradities naar nieuwe rituelen’. Een heel weekend lang (31/30 oktober) kan je daar workshops volgen, lezingen bijwonen en professionals ontmoeten die op heel uiteenlopende manieren actief zijn rondom afscheid en levenseinde. Want er kan zo ontzettend veel, op zoveel verschillende manieren. Nieuwsgierig? Kom vooral kijken!

Karin en ik zijn zaterdag van 12.00 tot 16.30 uur te vinden bij onze tafel in de Tuinkamer (stand 17). Je kunt er onder andere van wol een vilten armbandje komen maken. Om 15.00 uur begeleiden we de workshop; Troostritueel met wol. Kom ervaren hoe wol gebruikt kan worden om iemand die je mist, op een creatieve manier te gedenken.
Meer informatie & opgeven >>

Troostritueel met wol

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑